Nyhetsbrev oktober 2021

Hej alla medlemmar!

Garage

Om man önskar så går det nu att få sitt mobiltelefonnummer kopplat till garageporten så att man kan öppna denna genom att ringa med sin mobil. Kontakta Lars-Olov för att få tillgång till detta.I dagsläget är samtliga av våra el-laddplatser uthyrda. Kontakta Lars-Olov och meddela om intresse av att hyra el- laddplats inom den närmsta tiden finns. Kontaktuppgifter till Lars-Olov finns under fliken ”Kontaktvägar” här på hemsidan.

Nytt bygglov

Som vi tidigare meddelat, har föreningen nu ett nytt bygglov gällande inglasning av balkonger och uteplatser. Om man önskar göra en inglasning behöver man fylla i det avtal som finns på vår hemsida. Föreningen tar sedan ut en kostnad för bygglovet à 1000 kr per bostad. Valfri firma kan väljas för inglasning, men det är viktigt att rätt färgkoder följs (finns angivet i avtalet om inglasning).

Solpaneler

Styrelsen håller på att ta in offerter gällande eventuell installation av solceller. Inget beslut är ännu taget i frågan. Först vill vi räkna på vilka eventuella besparingar detta kan ge oss, för att sedan se hur vi går vidare.

Klippning av buskar

På grund av ett missförstånd mellan föreningen och Åkantens Fastighetsförvaltning, klipptes våra buskar ner alldeles för mycket. Dessa ska dock växa till sig med tiden och i framtiden ska de inte tuktas så hårt.

Styrelsen – funktioner

Här listas vem i styrelsen som har vilken funktion, så att det blir enklare att kontakta rätt person gällande något specifikt ärende:

Lars-Olov Olsson ansvarar för våra garageplatser

Renée Rudebrant ansvarar för att föreningens postlåda töms och gås igenom

Rolf Jerling och Tomas Eklund Wahlqvist ansvarar för teknisk översyn av fastigheten

Renée Rudebrant och Angelica Sandh ansvarar för medlemsinformation

Gail Watt ansvarar för att flaggan hissas förskrivna flaggdagar

(Utanför styrelsen) Lena Karlsson och Kristina Lagerqvist ansvarar för övernattningsrummet